O meni u par crta

фебруар 08, 2017 1 Comments

Kao prvo, dobro došli na moj blog :) Nadam se da ćete naučiti i pročitati nešto korisno i da ću vam bar malo pomoći u odabiru sledećeg kozmetičkog predmeta (kao da ih već nemamo dovoljno, aj budimo iskrene :D )

Moje ime je Aleksandra, imam 30 godina i živim u Subotici. Bavim se veb dizajnom, volim životinje, eksperimentisanje u kuhinji, fascinira me svemir i sve tajne ovog sveta.

Pošto sam umetnička duša, šminkanje kao vid izražavanja me uvek privlačilo, pa sam na kraju sa četkica za slikanje prešla na one za šminkanje :) Ali ne smatram sebe šminkoholičarkom. Volim umerenu, diskretnu šminku sa pomalo vintage dodirima. Međutim, nemam taj luksuz da mogu bilo šta baciti na lice bez mnogo razmišljanja. Na početku moje "skincare karijere" nisam imala nikakve reakcije izazvane kozmetičkim proizvodima, međutim, to se polako počelo menjati i sada rigorozno istražujem neki proizvod pre nego što ga kupim. Normalna (mešovita) koža je spojila sile sa osetljivom, i ako ne pazim šta koristim, pojavi se lokalizovano crvenilo, svrab i suvoća.
E sad, možda ono najbitnije...

Zašto blog?

Pa slažem se, ima ih već bezbroj i u današnje vreme svako može da postane "pisac". Nije mi cilj da postignem neku popularnost i da me vijaju kozmetičke kuće sa uzorcima već jednostavno verujem da ima malo cura koje pišu o kožnim problemima poput mojih (masnjikavo, bubuljičasto, suvo, osetljivo...) i verujem da mnoge ne znaju koji proizvod koristiti. Želim pomoći sličnim meni, da razrešimo moguće dileme (usput i moje) a i kad je kupovina u pitanju, filozofije sam da treba istražiti pre nego što se nešto kupi. Samo kad se setim koliko sam puta bacila pare ne znajući šta kupujem...
Hmm, jeftino je, ma kupiću, poslužiće.
Nije sve jeftino dobro, a bogami ni skupo ne znači bolje :) Nisam jedna od tih cura koje rado troše hiljadarke na pudere, kreme, luksuzne brendove itd. Uvek tražim dobar odnos cene i kvaliteta pa verujem da ću se uklopiti u cenovni rang mnogih cura / momaka (ne sudim ;) ).

I eto, toliko o meni. Bilo je tu više od par crta ali bože moj. Moj ste heroj samo ako ste otvorili ovu stranicu :)

Do sledeće recenzije,
Aleksandra

1 comments:

Write comments