Sve AURA maskare 3/3: Shape It Up - maskara za oblikovanje | Recenzija

јун 16, 2019 1 Comments

Aura Shape It Up maskara za oblikovanje trepavica - recenzija i utisci, blog
Napokon, došla je na red recenzija poslednje Aura maskare - Shape It Up za oblikovanje trepavica. Ova maskara me je najviše oduševila a u nastavku ćete videti zašto 😊

Karakteristike Shape It Up maskare

Ovako Aura opisuje ovu maskaru:
Uz Shape it up maskaru trenutno oblikujte i uvijte trepavice! Ne samo da ćete dobiti uvijene trepavice koje će do kraja dana takve i ostati, već i glatku svilenkastu teksturu i prirodni volumen! Bustujte svoje trepavice do maksimuma!

Broj nijansi: 1 (crna)
Rok trajanja nakon otvaranja: 6 meseci
Cena: oko 630 RSD
Gde kupiti:
🛒 Zvanični sajt Aura kozmetke
🛒 DM drogerije
🛒 Ostale lokalne parfimerije

Sastojci

Aura maskara Shape It Up za oblikovanje trepavica - recenzija i utisci, sastojci, cena
Kao i prethodne dve Aurine maskare, Shape It Up ne sadrži ništa za brigu, što je svakako za pohvalu, ali ne sadrži ni ništa za negu, što mi je okej jer takva svojstva ne očekujem od maskare.

Spisak i kratku analizu svih sastojaka možete pogledati na CosDNA.com.

Moji utisci

Aura Shape It Up maskara, kao i sve Aurine maskare, dolazi u crnoj tubi, i sadrži 10 ml proizvoda. Preko mesta otvaranja maskare se nalazi nalepnica sa osnovnim informacijama (sastojci, rok trajanja itd.) pa obratite pažnju prilikom kupovine da nije pocepana, jer ako jeste znači da ju je neko već otvarao.

Četkica ima konusni oblik i sintetička je, ali ne bode oči.
Aura maskara, Aurina maskara za oblikovanje trepavica, Shape It Up, utisci, recenzija
Aura Shape It Up maskara je intenzivno crne boje, slabog neutralnog mirisa. Spada u mokre maskare pa je ujedno i vreme sušenja na trepavicama duže. Zbog svog oblika, stoper ne može da skine višak maskare sa vrha pa sam je morala svaki put skidati papirnom maramicom što je uzrokovalo da se brže potroši - već posle mesec i po dana sam primetila da je suvlja i samim tim se više nije ponašala isto kao na početku. A na početku je bila WOW. Ni sa jednom maskarom mi trepavice nisu bile ovoliko istaknute.
Aura maskara, Aurina maskara za oblikovanje trepavica, Shape It Up, utisci, recenzija, pre i posle
Volumen? Tu. Uvijanje? Tu. Drama? O da.
Trepavice su mi sa jednim slojem izgledale kao da sam nanela više slojeva. Definitivno daje najdramatičniji izgled od svih Aurinih maskara. Sklona je stvaranju grudvica ali lepo se slegnu kada se maskara osuši, pa mi toliko i nisu smetale. Ali, kako se počela sušiti, tako su i efekti krenuli da nedostaju. Volumena jedva da je bilo, uvijanje je ostalo okej ali je drama nedostajala, trepavice su krenule da izgledaju neuredno, i to jako brzo, već posle 2 meseca upotrebe! Sličan problem sam imala sa Pump It Up maskarom ali ta je ipak nešto duže trajala. E moja Aura, previše brzo ti se suše maskare...

Na kraju krajeva, Aura Shape It Up maskara me je oduševila i jedina je Aurina maskara koja bih ponovo kupila, samo da se ne suši tako brzo.

Ocena: 4 od 5 ★★★★☆

Recenzije ostalih Aurinih maskara:

1. Lift It Up
2. Pump It Up

Do sledeće recenzije,
Aleksandra

1 comments:

Write comments
Ana T
AUTHOR
16. јун 2019. 21:19 delete

Baš je wow, možda i više nego što treba wow :D Baš me zanima kako bi se meni pokazala, sigurno ću je imati u vidu kada sledeći put kupujem!

Reply
avatar