AURA maskara Lenght za izduživanje trepavica • Recenzija

август 26, 2021 1 Comments

Recenzija Aura Lenght maskara za izduživanje trepavica - utisci, sastojci, cena, gde kupiti
Kozmetika Aura je pre godinu-dve izbacila 3 nove maskare, a stare tri, o kojima sam pisala, je penzionisala što me je jako rastužilo jer sam baš zavolela Shape It Up maskaru. Živo me je zanimalo da li su ove nove maskare isto što i stare samo u novoj ambalaži, ili su priča za sebe. Prva recenzija na redu je Aura Lenght maskara a utisci su u nastavku.

O maskari

Aura Lenght maskara rasčešljava i produžuje trepavice
Aura o Lenght maskari za izduživanje trepavica:
Zahvaljujući svojoj laganoj teksturi i posebno kreiranoj četkici od silikona ova maskara omogučava savršenu ekstenziju i definiciju trepavica. Četkica je posebnog oblika i maskara se nanosi tako što zakrivljenom stranom četkice najpre obuhvatite svaku trepavicu i definišete je, a zatim ravnijom stranom četkice izvlačite dužinu pojedinačne trepavice. Rezultat su definisane i dugačke trepavice.
Broj nijansi: 1 (crna)
Rok trajanja nakon otvaranja: 6 meseci
Cena: 800-850 RSD
Gde kupiti:
🛒 dm drogerije
🛒 sve ostale drogerije

Sastojci

Aura maskara za izduživanje trepavice - sastojci, opis sastojaka, analiza sastojaka
Aura Lenght maskara ima sasvim solidne sastojke, ovako iz mog amaterskog pogleda, ništa što bi iritiralo oči (svi sastojci imaju ocenu 0 za iritacije) pa ni parfeme pa smatram da bi ova maskara bila dobra i osobama sa osetljivim očima. Npr. meni oči znaju da suze na kreme i ulja za skidanje šminke ali sa Aurinim maskarama nikada nisam imala problema.

📌 Kratku analizu svih sastojaka možete pogledati na CosDNA.com

Moji utisci

Aura Lenght maskara dolazi u klasičnoj crnoj plastičnoj ambalaži i drži 13 ml proizvoda. Sama četka je silikonska i ne bode oči. Intenzivno crne boje je, i nešto gušće teksture.
Utisci Aura maskara Lenght za izduživanje trepavica - recenzija proizvoda sa i pre i posle slikama
Oblik četke je unikantan - sa jedne strane je zaobljena ka unutra, prateći oblik oka, dok je sa druge strane nešto ravnija.

Iskreno, nikad ne obraćam pažnju kojom stranom nanosim maskaru, ne volim kad moram da razmišljam dok se šminkam pa onda ni ne treba da me iznenađuje da sam često dobijala različite efekte sa ovom Aurinom maskarom. Nekad mi trepavice budu baš lepo rasčešljane sa dosta volumena, a nekad su slepljene, s puno grudvica i jednostavno bezveze. Ali, kad sam je počela pravilno koristiti, trepavice su mi mnogo bolje izgledale.

Evo kako Aura Lenght maskara izgleda u jednom sloju, bez uvijača:
Recenzija Aura maskara Lenght za izduživanje trepavica - slike pre i posle
Aura maskara za izduživanje trepavica - pre i posle

Udubljena strana četke rasčešljava trepavice, a ravna strana ih dodatno izduži, baš kao što je Aura i napisala. Kao rezultat dobijem lepo uvijene i dugačke trepavice, a ni volumen ne fali.

Što se tiče trajnosti, dobro se drži ceo dan. Nije vodootporna ali dobro podnosi toplotu i vlagu, ne sećam se da mi se ikad razmazala. Takođe se vrlo lako skida.

Zbog svoje suvlje teksture sam očekivala da će posle par meseci krenuti da se suši, ali evo sad će četvrti mesec kako je koristim i ona je još uvek ista kao prvi dan. To je već znatno unapređenje u odnosu na stare Aurine maskare koje su bile za bacanje već posle oko tri meseca.

Sve u svemu, ovo je jedna vrlo solidna maskara, ako se koristi kako treba 😅 Zaista radi ono što obećava, ali je sklona stvaranju grudvica što baš ne volim, a verujem ni drugi. Cena je malo na jačoj strani ali smatram da je Aura maskara za izduživanje trepavica vredna probe, pogotovo ako je nađete na popustu. Trenutno testiram Aurinu All In 1 maskaru pa ćete uskoro i o njoj čitati.

Ocena: 4/5 ★★★★☆

Kakva su vaša iskustva sa Aurinim maskarama?

Do sledeće recenzije,
Aleksandra

1 comments:

Write comments
Maki
AUTHOR
24. септембар 2023. 08:14 delete

Iz iskustva aurine su najgore maskare, za zaobilaženje u širokom luku.

Reply
avatar