PURITYBOX mart 2017

март 14, 2017 1 Comments


Već je prošlo godinu dana od moje poslednje Puritybox kutije, i iskrena da budem, zafalile su mi. A pošto se bližio osmi mart, reko što se ne bih počastila? 😊 Pogotovo kad sam videla da se nalazi nova Zoja Zec crna maska! Maskama za lice stvarno ne mogu odoleti.

Prvo što sam primetila je da je kutija manja u odnosu na prošlogišnje ali i dalje sve savršeno staje u nju. Ovog meseca se dobija 2 cela proizvoda, dva pozamašna testera, ukrasna sveća i kolačić, i vaučer za Krasuljak Flower Box u vrednosti od 500 RSD.

Šta se dobija:
  • Nikel mleko za čišćenje lica (ili Nikel tonik lavanda ili ulje za jačanje kapilara)
  • Zoja Zec Black Mask + hidrolat ruže
  • Nikel Koncentrat protiv celulita [tester, 30 ml]
  • Keims Pure Revival piling za telo (ili Keims puter za telo) [tester, 30 ml]
  • Ukrasna sveća Candle Company Belgrade
  • Styled by Rea slatki zalogaj / kolačić 
  • Krasuljak Flower Box vaučer u vrednosti od 500 RSD

Sve se ovo dobija za 1900 RSD što uopšte nije strašno kada se uzme u obzir da samo Nikel mleko za čišćenje lica košta 1320 RSD 😊

Hajmo na pojedinačne mini-recenzije!


Nikel mlijeko za čišćenje s narančom, 200 ml


Već pola godine koristim mleka za čiščenje lica kao prvi korak u skidanju šminke pa sam bila baš radoznala kako će se ovo pokazati u odnosu na neke jeftinije. Ima fin, nežan miris na narandžu koji mi veoma prija. Tekstura mu je poput kreme i ostavlja lice blago masno nakon ispiranja što znači da je obavezan gel ili pena za čišćenje nakon skidanja mleka, ako imate problematično lice poput mene. Inače Nikel navodi da se ovo mleko nakon utrljivanja u lice skine tuferom i pusti da koža upije ostatak, pa možete i tako, ali ja radije ne bih. Šminku vrlo lako otopi ali sam primetila da ostane više šminke na licu nego kada koristim npr. Divino mleko za čišćenje (provereno micelarnom). Idealno je za skidanje šminke s očiju jer je nežno i lako rastvara maskaru.
💰 Cena: 1320 RSD
🛒 Dostupno na Puritybox.rs.

Zoja Zec Black Mask - peel-off maska za lice (30 g) sa hidrolatom ruže (50 ml)


Najviše sam se radovala ovoj maski i jedva sam čekala da je isprobam, a onda kada jesam, sledio je totalni fail. Izmešala sam prah (2) i ružinu vodicu (1) tako da sam dobila srednje gustu smesu, i nedugo posle je maska počela da dobija neku gumenu konzistenciju! Tako da prva tura mi je propala, pa sam sledeći put bila brža i nanela je pre nego što se to desilo. Blago je zatezala lice ali ništa strašno. Držala sam je dok se nije skroz osušila i usput stvrdnula. E tu sam razmišljala kako ću ja ovo da "zgulim" sa lica kada je suva? Nikako. Morala sam je isprati vodom što je bila noćna mora jer se teško skidala i krunila... Ne znam gde sam pogrešila 😕 Pisala sam Zoji pa vam javljam ako uspem nešto s njom. Inače, maska sadrži natrijum alginat (iz algi), dijatomejsku zemlju, alabaster, zeolit i aktivni ugalj.
💰 🛒 Cenu ne znam pošto se još ne nalazi u prodaji

DODATNO #1: Zoja kaže da se treba CELO pakovanje praha i SVA ružina vodica promešati zajedno. Sutra pokušavam ponovo pa ću ovde dopuniti svoje utiske. Stay tuned! 😏
DODATNO #2: Pokušala sam još jednom, po preporuci Zoje u odnosu 2 dela tečnosti 1 deo praha. Ovaj put je bilo bolje ali je maska opet previše brzo postala gumena pa nisam stigla preko celog lica da je nanesem. Posle 20 min maska se nije osušila ni stvrdnula pa se vrlo lako skinula, međutim, na rubovima je bila baš takva pa sam taj deo isprala vodom. Lice nakon maske je vrlo nežno i kožu ostavlja divno hidriranom. Mogu da je zamislim kao neku SOS masku kada koži zafali malo nežnosti i hidratacije 😊

Nikel koncentrat protiv celulita i Keims Pure Revival piling za telo, 30 ml oba


Malo su prerano stavili Nikel kremu protiv celulita, mislim da još niko ne razmišlja o njemu 😀 Ovaj koncentrat mi je najmanje trebao od svih proizvoda pošto nikad nisam primetila neki efekat od tih mazalica, a možda samo nisam bila dovoljno uporna... Nikel tvrdi da se rezultati mogu videti već posle 14 dana svakodnevne upotrebe ali pošto sam previše lenja svaki dan da se mažem, neću vam moći reći da li deluje, a i nije kao da se mogu okrenuti za 180 stepeni i proveriti 😃 U svakom slučaju, prijatnog je mirisa i pruža instant hidrataciju i mekoću, a koža bude divno nežna na dodir i danima posle.
💰 Cena celog proizvoda od 150 ml je 2220 RSD.
🛒 Više o Nikel koncentratu protiv celulita imate na Puritybox.rs

Piling za telo mi je baš zatrebao pa sam se obradovala kad sam videla da će se Keims Pure Revival piling za telo naći u kutiji. Glavne sastojke čine termalna voda, mimoza, crveni čaj, seme šipka, Uncaria tomentosa, pomorandža, ćilibar, ginko biloba, sikavica, mango, tara, ruža, jasmin, bela rada, morske alge... svašta nešto zanimljivo! Piling na prvi pogled izgleda baš kao pekmez, bez zezancije, čak je i te teksture! 😊 Miris je manje lep, nešto između alkohola i sirćeta, ali nije jak. Piling je blag, ne sadrži oštre čestice koje mogu oštetiti kožu. Sve u svemu veoma dobar piling za telo!
💰 Cena celog proizvoda od 225 ml je trenutno 1616 RSD, inače je 2020 RSD.
🛒 Dostupno preko Puritybox.rs

Ukrasna sveća, kolačić i vaučer


Sveće obožavam, ali mi je naprosto žao da ih upotrebim i uništim 😢 Za sada će ova od Candle Co. Belgrade da stoji kao ukras. Ima fin, nežan miris pa možda i zamiriše kada se upali.
💰 🛒 Cenu ne znam, a Candle Co. sveće možete nabaviti na Instagramu.

Styled by Rea kolačić je fin dodatak kutiji. Nikad do sada nisam imala priliku da probam ovakve kolačice i da znate, uživala sam u njemu 😊 Fin, hrskav, limunkast... Njam njam.
💰 🛒 Cenu takođe nažalost ne znam, a na njihovoj Facebook stranici možete videti i ostale kolačiće.

Krasuljak Flower Box vaučer u vrednosti od 500 RSD sam mislila da nisam dobila pa sam u međuvremenu saznala da ga ne šalju u fizičkom obliku nego samo prilikom kupovine treba navesti da ste ga "dobili" preko Puritybox-a. Nisam sigurna kakvu zaštitu imaju protiv zloupotrebe jer ovako može svako dobiti popust ko zna za ovu informaciju. Ako vas zanima kakve bukete prave, bacite pogled na njihovu Facebook stranicu, predivni su!



Ovomesečni Classic box možete naručuti preko Puritybox.rs za 1900 RSD (besplatna dostava) ili za 7900 RSD u okviru Weekend boxa u kom dobijate sve gore spomenute proizvode ali u full-size pakovanju.

Da li ste probali neke od ovih proizvoda? :)

Do sledeće recenzije,
Aleksandra

1 comments:

Write comments
14. март 2017. 20:56 delete

Keims piling sam dobila u januarskoj ili februarskoj kutiji, ne sećam se :-) i odličan je! Na prvi pogled je i meni ličio na dzem a miris mi se nije svideo, sve dok nisam počela da koristim. Tada se nekako ublaži i super je. Kada ovo potrošim, kupujem novi sigurno jer je najbolji piling koji sam koristila :-)

Reply
avatar