Sve AURA maskare 2/3: Pump It Up - maskara za volumen | Recenzija

новембар 13, 2018 2 Comments

Aura Pump It Up maskara za volumen trepavica, recenzija, utisci, sastojci, cena, gde kupiti, blog
Zdravo, dragi čitaoci 😊
Vreme je da vam predstavim drugu maskaru u seriji recenzija svih Aurinih maskara - Pump It Up.

Osnovno o maskari

Šta kaže Aura o Pump It Up maskari:
Ukoliko težite efekat ekstremnog volumena trepavica, onda je Pump It Up pravi izbor za vas! Intenzivno crna maskara inspirisana ženskim oblinama, Pump It Up ističe i definiše trepavice sa samo jednim slojem.
Nikada lakše do glamuroznog i zavodljivog pogleda. Svaki sloj Pump it Up maskare obavija vaše trepavice kremastom strukturom, čineći ih gušćim i dužim.

Broj nijansi: 1 (crna)
Rok trajanja nakon otvaranja: 6 meseci
Cena: oko 765 RSD (ujedno i najskuplja od sve 3)
Gde kupiti:
🛒 Zvanični sajt Aura kozmetke
🛒 Lilly drogerije
🛒 DM drogerije
🛒 Ostale lokalne parfimerije

Sastojci

Aura Pump It Up maskara za volumen trepavica sastojci, recenzija
Pump It Up maskaru (za razliku od prethodne - Lift It Up) ne ističu po sastojcima ali sadrži ricinusovo ulje koje je poznato po svojem negujućem i blagotvornom dejstvu na vlasi (trepavice, obrve i kosa). Ne bih se puno obazirala na ovo jer je ovo ipak šminka, a ne serum za rast i obnavljanje trepavica :)

✅ Ne sadrži ništa što bi iritiralo oči.

⛔ Od "ozloglašenijih" sastojaka tu je Phenoxyethanol (konzervans) i CI 77266 (pigment) koji su najopasniji kada se udahnu (Phenoxyethanol i kada se pojede ili nanese na kožu) ali ne predstavljaju opasnost pošto se nalaze u maskari tako da je možete bez straha koristiti.

Listu svih sastojaka ćete naći na CosDNA.com

Recenzija

Aura Pump It Up maskara dolazi u jednostavnoj crnoj tubi (nešto je deblja od Lift It Up). Sadrži velikodušnih 15 ml proizvoda, ali sam primetila da se troši skoro podjednako brzo kao duplo (količinski) manje maskare. Preko mesta odvrtanja maskare se nalazi nalepnica sa osnovnim informacijama (sastojci, rok trajanja itd.) pa obratite pažnju prilikom kupovine da nije pocepana, jer ako jeste znači da ju je neko već otvarao.
Aura Pump It Up maskara za volumen trepavica, recenzija, utisci, sastojci, cena, gde kupiti, blog
Oblik četke je unikantan, u obliku talasa pa tako i dužina češljića varira čitavom dužinom. U pitanju je sintetička četka sa izuzetno savitljivim češljićima. Ne bode oči i lako je s njom raditi.

Aura Pump It Up maskara je intenzivno crne boje, slabog neutralnog mirisa i srednje je mokra (kao i Lift It Up). Četkica kupi savršenu količinu maskare pa nije potrebno skidati višak maramicom, ali posle određenog vremena, kako se maskara zarobi između češljića i krene se sušiti, potrebno je s vremena na vreme očistiti papirnom maramicom.

I evo slike pre i posle na neuvijenim trepavicama, u jednom sloju:
Aura Pump It Up maskara za volumen trepavica, recenzija, utisci, slike, pre i posle, izgled
Iskreno, više mi se sviđa kako mi trepavice izgledaju sa ovom maskarom. Lepo ih rasčešlja i uvije, nema grudvica i ima više volumena. Volumen nije ništa WOW ali je primetniji u odnosu na Lift It Up.

Aura Pump It Up maskara nije vodootporna, ali dobro toleriše toplo i vlažno vreme. Međutim, dešavalo mi se da se preslika u spoljnim uglovima, ali stvarno minimalno.

Jedna stvar me je neprijatno iznenadila a to je da se dva meseca pred istek (nakon skoro 4 meseca korišćenja) osetno osušila, dok to nije bio slučaj sa Lift It Up. Rok joj je 6 meseci nakon otvaranja, ali po meni je spremna za bacanje već posle 3-4 👎

Sve u svemu, smatram da je Pump It Up maskara vredna pažnje, pružiće od svega po malo i neće nikako razočarati. Cena joj je, po mom mišljenju, malo viša nego što vredi, smatram da se za sličnu cenu mogu naći bolje maskare, ALI uvek dajem veću prednost domaćim brendovima jer bez naše podrške se teško mogu izdignuti iznad stranih brendova koji okupiraju naše tržište i ne dozvoljavaju domaćim proizvođačima da se dovoljno istaknu.

Ocena: 4 od 5 ★★★★☆

Recenzije ostalih Aurinih maskara:

1. Lift It Up
2. Shape It Up


Pišite mi ako ste već probali ovu maskaru, zanima me i vaše mišljenje! :)

Do sledeće recenzije,
Aleksandra

2 comments

Write comments
Ana T
AUTHOR
13. новембар 2018. 20:41 delete

Sviđa mi se kako ti stoji, mada ih još nisam isprobala. Čekam da vidim i treću :D

Reply
avatar
jos1blog
AUTHOR
13. новембар 2018. 21:21 delete

Treća se znatno razlikuje od prethodne dve :D i po dobrom i po lošem. Stiće i ona na red za koji mesec.

Reply
avatar