REVOLUTION x FRIENDS Phoebe lip kit set za usne • Recenzija i swatchevi

октобар 22, 2021 0 Comments

Revolution je nedavno izašao sa novom Friends kolekcijom među kojima su bili setovi za usne, senke za oči, maske za lice, pilinzi, sprej za fiksiranje šminke itd, a ovaj Phoebe set me je najviše zainteresovao jer je imao baš nijanse koje volim. Kolekcija je ekskluzivna za Lilly drogeriju, a u ovoj recenziji ću vam pokazati kako izgleda Phoebe set na usnama i kakvi su moji utisci.

O Phoebe setu za usne

Revolution Friends Phoebe set za usne tečni ruževi i olovka za usne recenzija i utisci Revolution x Friends setovi za usne sadrže dva tečna karmina i jednu olovku za usne. Tečni karmini sadrže 3ml proizvoda dok olovka 1g.

Phoebe lip kit je više nude, Monica je terakota/crvena a Rachel roza.

Kombinovanjem tečnih karmina i olovke stvara se "90's look" - olovkom oivičimo usne, tamniji karmin stavimo na celu površinu usana a svetliji u sredinu. Dalje u recenziji ćete videti kako to izgleda u stvarnosti 😊

Revolution x Friends setovi za usne su veganski i cruelty free.

Cena: 1190 RSD
Rok trajanja nakon otvaranja: 6 meseci
Gde kupiti:

Sastojci

Od Revolution x Friends sjajeva za usne nemojte očekivati nikakvu ludu negu. Većinu sastojaka čine parfemi i pigmenti, a ni olovka za usne nije mnogo drugačija. Dobra stvar je što ne sadrži ništa "loše" (sem parfema), tako da nema brige o iritacijama.

Moji utisci

Revolution x Friends set za usne dolazi u kartonskoj kutiji u kojoj su smeštena dva tečna ruža i olovka za usne.

Tečni ruževi su smešteni u providnoj plastičnoj tubi na kojoj piše samo "Phoebe", nijanse nisu imenovane. Aplikator je manji nego što bih volela, ali nije strašno. Olovka za usne je takođe od plastike što pravi probleme za sebe (više o tome u nastavku).
Olovka za usne je nešto najgore što sam ikada probala. Lako se nanosi, pigmentovana je ali je ujedno i suva, ne može da se izblenda na usnama. Ali to nije najgore - najgore je to plastično pakovanje koje se, za razliku od drvenih olovaka, savija, a od savijanja se unutra lomi, pa sam morala skoro pola olovke odrezati kako bi se prestala lomiti, a osećam da je još negde polomljena. Ne verujem da ću je više koristiti.

Tečni ruževi mirišu na puding od čokolade 😊 Visoko su pigmentovani i sjajni, bez šljokica. Pomalo su lepljivi na usnama. Trajnost im je sasvim korektna - hranu naravno neće preživeti ali piće hoće. Ne boje usne.
Najsvetlija nijansa Phoebe tečnog ruža je prava topla nude koja će većini pristajati.
Tamniji tečni ruž je braonkasto roze crvena, opisala bih je i kao intenzivna terakota.
Olovka za usne je braonkasta.

Ovako izgleda Revolution x Friends Phoebe set na usnama:
Poslednja slika (dole desno) je kada se nanese u stilu devedesetih.

Po meni su boje pun pogodak, jako mi se sviđa svaka nijansa, vrlo su univerzalne - odgovaraju i dnevnoj i noćnoj šminki, odgovaraće podjednako prirodnom i intenzivnom makeup look-u. Šteta što je olovka toliko lošeg kvaliteta, iskreno ne znam da li su i ostale Revolution olovke ovakve ali ovo je baš strašno. Bilo kako bilo, ako su ovo nijanse koje volite a ne marite za olovku, nećete se razočarati. Imate moju preporuku 👍

Ocena 4/5 ★★★★☆

Da li ste već probali nešto iz Revolution x Friends kolekcije?

Do sledeće recenzije,
Aleksandra