Aura Correct Me tečni korektor | Recenzija

март 28, 2016 2 Comments

Aura Correct Me Concelaer korektor 302 Pastel Beige recenzija

Dobro došli na moj prvi post o dekorativnoj kozmetici :D Neće biti jedini, jer još imam par u planu, ali danas vam pišem o mom omiljenom korektoru - Aura Correct Me concealer.
Aura Correct Me Concelaer korektor 302 Pastel Beige recenzija

Dolazi u staklenoj ambalaži od 7 ml sa sunđerastim aplikatorom i treba se iskoristiti u roku od 12 meseci nakon otvaranja. Može se nabaviti u šest nijansi a moja je 302 Pastel Beige. Dosta sam bleda, pogotovo zimi, a prvu nijansu koju sam uzela je bila 306 Natural koja je inače među najtamnijim i nije mi puno odudarala. Najbolje je da isprobate par nijansi u radnji između vilice i vrata, izađete napolje (na prirodno svetlo) i procenite same koja nijansa vam najbolje odgovara, jer ona svetla unutra mogu samo da zavaraju (lično iskustvo).

Šta Aura kaže o svom korektoru:
Tečni korektor bogate, kremaste formulacije omogućava optimalno prekrivanje nepravilnosti kože pri čemu je veoma pogodan za područje podočnjaka. Lako se nanosi pružajući veoma prirodan izgled. Izdvaja se pre svega zbog svoje postojanosti i činjenice da se ne sakljupa u finim linijama pa sett-ovanje puderom u prahu ili kamenim puderom nije neophodno.
Aura Correct Me Concelaer korektor 302 Pastel Beige recenzija
Apsolutno se slažem sa svime što je Aura napisala. Nije previše redak ni gust, taman da se lako može razmazati po željenom području. Na prvu loptu može delovati da ima jako prekrivanje, ali posle pola minuta-minut, kada se korektor slegne, videćete da nije tako. Pruža srednje prekrivanje ali se da nadograditi ako se sačeka da se prvi sloj osuši.
Ne uvlači se u borice, ali naglašava suve delove (da li uopšte postoji magičan proizvod koji to ne radi??).
Kada se slegne, apsolutno se ne oseća pod prstima.
Blaže do srednje crvenilo u potpunosti prekriva, ali za jače neće biti dovoljan.
Imam jako osetljivu kožu oko nozdrva, od samog pilinga mi se zna upaliti i nabubuljičati i sa puderima nije bila tolerantna pa sam se bojala kako će reagovati na ovaj korektor. Na moje ogromno iznenađenje, bubuljice nije izazvao i sad ga bez bojazni nanosim oko nosa :)
Trajnost mu je odlična na normalnim-suvim delovima, dok na masnijim prosija i delimično se skine.

Sastojke možete pogledati ovde.
Cena 429 din. Ocena 4/5

Korektor u akciji (pre i posle)

Kliknite na slike za detaljniji prikaz.
Aura Correct Me Concelaer korektor 302 Pastel Beige recenzija swatch
Aura Correct Me Concelaer korektor 302 Pastel Beige recenzija
Aura Correct Me Concelaer korektor 302 Pastel Beige recenzija
Aura Correct Me Concelaer korektor 302 Pastel Beige recenzija

Koji je vaš omiljeni korektor? Želim da čujem vaše preporuke! :)

Do sledeće recenzije,
Aleksandra

2 comments

Write comments
Unknown
AUTHOR
31. март 2016. 21:29 delete

Ovaj korektor kad god želim da kupim, ne znam koju nijansu da izaberem. :( Meni trenutno omiljeni korektor je Dior Skin Star, lagan i kremast, obožavam ga. :)

Reply
avatar
jos1blog
AUTHOR
3. април 2016. 23:06 delete

Ne sumnjam da je Dior dobar, samo nije za svačiji džep :) Što se Aure tiče, mislim da ne možeš preeviše pogrešiti. Kao što sam navela u tekstu, prvu nijansu koju sam uzela je bila malo tamnija, ali se i dalje prilagodila mom tenu. Natapkaj par nijansi na lice, izađi na prirodno svetlo i lako ćeš potrefiti pravu nijansu :)

Reply
avatar