AURA maskara All In One za volumen, dužinu i uvijanje • Recenzija

јануар 08, 2022 0 Comments

Aura maskara All In One za volumen, uvijanje i izdužiavanje trepavica - recenzija i utisci Aura maskare Nastavljam sa testiranjem Aurinih maskara, pa nakon Lenght maskare, sledi All In One maskara sa 3D efektom. Zvuči baš dobro, pa hajmo da vidimo o čemu se radi! 😊

O maskari

Recenzija Aura maskare za 3d izgled trepavica - all in one maskara utisci
Kao što i sam naziv kaže, Aura All In One maskara predstavlja jedan pravi multitasker - obećava volumen, dužinu i savršeno uvijene trepavice u samo jednom potezu. Postoje devojke koje maskaru nanose u više slojeva, i devojke (ja) koje nanose maskaru u samo jednom sloju, pa me baš zanima da li će zadovoljiti obe grupe 😃

Broj nijansi: 1 (crna)
Rok trajanja nakon otvaranja: 6 meseci
Cena: 800-850 RSD
Gde kupiti:
🛒 Lilly drogerije i Lilly online shop
🛒 dm drogerije
🛒 bukvalno u svim drogerijama 😁

Sastojci

Aura maskara sastojci, Aura All In One maskara recenzija
Aura All In One maskara ne sadrži ništa za šta bi osetljive oči trebale da brinu. Sadrži parafin, sintetički pčelinji vosak, vosak riže, boje i ostale sastojke za konzervisanje i stabilizaciju maskare. Moram da spomenem da sadrži Phenoxyethanol, u slučaju da je neko osetljiv na njega.

Moji utisci

Kao i sve Aurine maskare, i ova dolazi u crnoj plastičnoj tubi od 13 ml. Četkica je sintetička. Oblik četke me podseća na njihovu Pump It Up maskaru (koja se više ne proizvodi), sem što je ova uža u sredini, poput peščanog sata.
Recenzija Aura maskare za volumen, uvijanje i izduživanje trepavica
Kao što se može videti na slici iznad, čekinje su dosta zbijene pa se puno proizvoda zaglavi u njima. Zbog toga je potrebno četkicu često čistiti od viška maskare jer se vremenom zgusne i pravi grudvice na trepavicama.

Aura All In One maskara spada u polu-mokre (ili polu-suve 😃) maskare i ne suši se previše brzo da se ne može lepo nadograđivati. Aura tvrdi da je dovoljan samo jedan sloj kako bi se postigao volumen, dužina i uvijanje, ali ja bih ipak rekla da su potrebna dva sloja za optimalne rezultate. Daljim nadograđivanjem se povećava volumen ali i šansa za stvaranje grudvica.
Aura maskara All In One slike pre i posle kako izgleda na trepavica, utisci i recenzija Na slici iznad možete videti pre i posle slike sa Aura All In One maskarom, u jednom sloju, bez uvijača za trepavice.

Definitivno se primećuje uvijanje i dužina, a volumen je, za moj ukus, osrednji, ali totalno prihvatljiv.

✅ Ono što mi se posebno sviđa kod ove maskare je to što je intenzivno crna i mat, a trepavice savitljive i lagane, uopšte ne osećam da imam nešto na njima. Takođe dobro podnosi toplotu i vlagu, što inače važi za sve Aurine maskare. Prethodne Aurine maskare su znale posle par meseci baš dosta da se osuše, ali sa ovim novim maskarama nemam tih problema.

👎 Mana joj je sakupljanje velike količine proizvoda između čekinja zbog čega je potrebno često da se čisti. Sklona je stvaranju grudvica.

Sve u svemu, sasvim korektna maskara koju vredi probati, pogotovo ako se nađe na sniženju. Pre neki mesec sam pisala o njihovoj Lenght maskari, pa bacite pogled na recenziju ako vas zanima, a u narednom periodu ću testirati njihovu treću i poslednju maskeru Volume, a utisci će svakako biti zabeleženi i ovde na blogu.

Ocena 4/5 ★★★★☆

Da li ste koristili Aurine maskare? Kakva su vaša iskustva?

Do sledeće recenzije,
Aleksandra